Mooie droom

image

Niet lang geleden had ik een mooie droom. De volgende ochtend ging mijn fantasie met mij op de loop en dit is wat ik me daarvan herinner.

Je diep blauwe ogen kijken mij lachend aan. Een lok van je al wat grijzende kastanjebruine haar hangt bijna voor je oog.
Mijn vinger vangt hem en schuift hem achter je linkeroor. Achter je oor langs glijd ik door naar je oorlelletje om er even mee te spelen. Via de hoek van je kaak volg ik voorzichtig je kaaklijn naar je ronde kin. Ik lift je kin zachtjes op, breng je mond vlak bij de mijne. Teder kus ik je op je lippen. “Hallo, mooie vrouw”, fluister ik.
“Goeienavond, Marc.” Zoals altijd lijken je lippen mijn naam te strelen als je hem uitspreekt.
Ik kijk weer in je mooie ogen en mijn vinger vervolgt zijn weg via je sleutelbeen naar je schouder en je arm.
Je haar op je onderarm komt omhoog met het kippevel dat ik je bezorg. Ik pak je hand op en voer je mee de vloer op. “Het volgende lied is voor jou.”
Je vlijt je in mijn armen en ik houd je close, te close voor de Rumba. Direct corrigeer je me met een kneep in mijn hand als je voor de eerste variatie van mij wegdanst. Heupwiegend en diep in mijn ogen kijkend eindig je de variatie en kom je in de juiste houding bij mij terug.
“Laat me je verleiden”, zeg je net hoorbaar boven de muziek uit.
Ik weet wat je wilt en laat jou de leiding tot verleiding. Al snel dans je achter me, glijdt met je handen onder mijn oksels naar mijn borst en doet close een paar langzame lambada pasjes tegen mijn billen.
Onze eigen creatie van twee maten had ik nu nog niet verwacht. Voor je volgende move heb ik meer tijd om voor te bereiden. Met je armen wijd dans je op mij af. Vlak voor me vouw je je armen voor de borst en laat je in mijn armen vallen. Weer heb je mijn handen op mijn borst nu van voren. Ik heb je lager dan normaal opgevangen waardoor, verrassend voor jou, onze gezichten dichter bij elkaar zijn dan anders. Net voor ik je kan kussen, dans je met een “Tut…tut…tut” alweer van me weg. Je gaat helemaal op in de dans en mixt meer en meer de verleiding van de rumba met de erotiek van de lambada.
Beurtelings trek je me aan om mij vervolgens weer dansend af te wijzen.
Het is een spel dat jij ook buiten de dansvloer goed kunt spelen.
De mensen om ons heen zijn we allang vergeten als de muziek overgaat in een harde disco beat.
Ik til je op uit onze sluit pose en zeg achter je staand in je oor: “Dank je wel, plaaggeest.”
Je draait je om en op je tenen staand kus je mij. “Zullen we dit in een meer privé omgeving voortzetten?”

Een gedachte over “Mooie droom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s