Bedrog

Wolken en zon
Ik hoor onze muziek zachtjes op de achtergrond. Als ik mijn ogen sluit, kan ik je zien staan. Je rug naar me toe, in gedachten verzonken naar buiten kijkend. Ik strek mijn armen naar je uit, pak voorzichtig je hoofd en kus je zachtjes op je achterhoofd. Je draait je hoofd even naar me om en kust me op de wang terwijl ik voorzichtig door je nog wat natte haren woel. Ik til ze van je schouders en haak ze achter je oren.
Een vleugje van je sensueel verleidelijke parfum waait voorbij. Om nog meer van je geur te genieten, leg ik mijn neus in je nek. Nog met gesloten ogen adem ik zachtjes tegelijk door mijn mond en mijn neus in, zoveel mogelijk genietend van je geur.
Daar waar mijn lippen je huid raken, geef ik je zwoel een zoen. Mijn vingers schuiven je t-shirt tot navelhoogte en terwijl ik je nek met mijn tong verder verwen, ga ik met mijn vinger langs het randje van je navel.
Loom leg je je hoofd achterover op mijn schouder en met je armen achter mijn rug, druk je mijn lendenen tegen je billen.
Ik voel hoe je je tegen mij aan vlijt en onze lichamen elkaar verwarmen. Wang aan wang genieten we van elkaar.
Als in een andere wereld voel ik jou hier bijna fysiek in mijn armen. Een dikke traan ontsnapt tussen mijn wimpers door en rolt via mijn wang op je schouder.
Ik open mijn ogen om hem van je af te kunnen vegen. Maar zo snel als ik je uit mijn herinneringen te voorschijn heb weten te halen, verdwijn je ook weer in de nevelen der tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s